Social media

čtvrtek 3. září 2015

Čokoládové müsli s kokosovým jogurtem a čerstvými lesními plody








Ingredience:
Kokosový jogurt:
  • 1 plechovka kokosového krému
  • 1/2 cup natural kešu oříšků, předem namočených
  • 3 cups kokosového mléka Alpro
  • 1 menší sojový jogurt
Postup:
  1. Kešu slijte a ve food processoru rozmixujte s kokosovým krémem na hladký krém. 
  2. V menším hrnci zahřejte mléko, přidejte krém a vařte, dokud vám směs dostatečně nezhoustne. Stáhněte z plamene.
  3. Po vychladnutí vmíchejte sojový jogurt. Podávejte s müsli a čerstvým ovocem.
NOTES: Jogurt můžete uchovat v lednici až několik dní. 
                Kokosový jogurt můžete dosladit kokosovým cukrem.


Žádné komentáře:

Okomentovat