Social media

čtvrtek 24. září 2015

Mexican quinoa chilli s černými fazolemi a strouhaným cheddarem










Ingredience:
  • 1/2 cup nevařené quinoy
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 červená cibule, nadrobno
  • 3 stroužky česneku
  • 1 plechovka loupaných rajčat
  • 1 cup černých fazolí
  • 1 cup vody nebo vývaru
  • 1/2 cup kukuřice
  • mletý kmín
  • chilli
  • himalájská sůl
  • jarní cibulka a cheddar k servírování
Postup:
  1. Quinou uvařte v poměru 1:2 (1 díl quinoy na 2 díly vody). Dejte stranou.
  2. Ve velkém hrnci opečte na olivovém oleji nakrájenou cibuli a česnek. Pridejte chilli a kmín a restujte další dvě minuty. Přimíchejte loupaná rajčata, vodu, fazole, kukuřici a quinou. Přiveďte k varu a vařte 12-15 minut, dokud není směs dostatečně hustá. 
  3. Servírujte se zakysanou smetanou, nastrouhaným sýrem a nasekanou jarní cibulkou. 



Žádné komentáře:

Okomentovat