Ingredience:
- 1/2 cup nevařené quinoy
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 červená cibule, nadrobno
- 3 stroužky česneku
- 1 plechovka loupaných rajčat
- 1 cup černých fazolí
- 1 cup vody nebo vývaru
- 1/2 cup kukuřice
- mletý kmín
- chilli
- himalájská sůl
- jarní cibulka a cheddar k servírování
Postup:
- Quinou uvařte v poměru 1:2 (1 díl quinoy na 2 díly vody). Dejte stranou.
- Ve velkém hrnci opečte na olivovém oleji nakrájenou cibuli a česnek. Pridejte chilli a kmín a restujte další dvě minuty. Přimíchejte loupaná rajčata, vodu, fazole, kukuřici a quinou. Přiveďte k varu a vařte 12-15 minut, dokud není směs dostatečně hustá.
- Servírujte se zakysanou smetanou, nastrouhaným sýrem a nasekanou jarní cibulkou.
Žádné komentáře:
Okomentovat