Ingredience:
- 2 mrkve, nakrájené na kostičky
- 1 větší cibule, nadrobno
- jarní cibulka
- 1/2 menšího květáku, rozdělený na růžičky
- čerstvý koriandr
- homemade yellow curry pasta
- himalájská sůl
- čerstvě mletý pepř
- kokosové mléko (není potřeba)
- 1 cup máslové dýně, nakrájené na kostičky
- 1 lžíce olivového oleje
Postup:
- Na rozpálené pánvi s trochou oleje osmahnete cibulku, dokud nezesklovatí. Přidejte nakrájenou mrkev, dýni a květák. Restujte 4-5 minut, poté přidejte kari pastu. Zalijte vroucí vodou, zamíchejte a zmírněte plamen.
- Pod pokličkou duste zeleninu doměkka nebo dokud kari směs dostatečně nezhoustne.
- Ke konci přidejte nasekaný koriandr a jarní cibulku. Podávejte s rýží.
Žádné komentáře:
Okomentovat