Spodní vrstva:
- 2 cups natural mandle
- 1/2 cup datlí
- 1 lžíce kokosového oleje
- špetka soli
Náplň:
- 2 cups natural kešu ořechů, předem namočených
- 3 cups jahod
- 1/2 cup kokosového másla
- 1/2 cup agáve sirupu
- vanilkový extrakt
Postup:
- Všechny ingredience na "těsto" důkladně rozmixujte ve food processoru. Natlačte na dno formy a nechte v lednici.
- Ve food processoru smíchejte kešu, máslo a sirup a rozmixujte do hladké konzistence. Přidejte jahody, vanilkový extrakt a párkrát zapulsujte do smoothie konzistence. Krém přelijte na připravenou krustu a nechte přikryté alespoň 3-4 hodiny zatuhnout v mrazáku. Před podáváním nechte pár minut rozmrznout v lednici.
Žádné komentáře:
Okomentovat