Social media

neděle 13. září 2015

Jednoduchý RAW jahodový cheesecake







Spodní vrstva:
  • 2 cups natural mandle
  • 1/2 cup datlí
  • 1 lžíce kokosového oleje
  • špetka soli
Náplň:
  • 2 cups natural kešu ořechů, předem namočených
  • 3 cups jahod
  • 1/2 cup kokosového másla
  • 1/2 cup agáve sirupu
  • vanilkový extrakt
Postup:
  1. Všechny ingredience na "těsto" důkladně rozmixujte ve food processoru. Natlačte na dno formy a nechte v lednici.
  2. Ve food processoru smíchejte kešu, máslo a sirup a rozmixujte do hladké konzistence. Přidejte jahody, vanilkový extrakt a párkrát zapulsujte do smoothie konzistence. Krém přelijte na připravenou krustu a nechte přikryté alespoň 3-4 hodiny zatuhnout v mrazáku. Před podáváním nechte pár minut rozmrznout v lednici. 


Žádné komentáře:

Okomentovat