- 1/2 malého květáku, rozděleného na růžičky a uvařeného
- bezlepkové těstoviny
- 1/2 lžičky kajenského pepře
- 1/2 cup sušených rajčat, nakrájených
- 3 stroužky česneku
- 1 lžíce olivového oleje
- 1/2 cup rostlinného mléka
- 1/2 cup zeleninového vývaru
- 1 cup strouhané mozzarelly
- 1/2 lžíce ghee
- 2 cups baby špenátu
- himalájská sůl
Postup:
- Těstoviny uvařte podle návodu.
- V menší pánvi rozpusťte ghee a zprudka opečte růžičky květáku.
- Ve větším hrnci rozehřejte olej, přidejte nasekaný česnek a kajenský pepř a 1-2 minuty restujte. Přidejte nakrájená sušená rajčata a opečený květák.
- Přidejte mléko, vývar a mozzarellu. Duste dokud omáčka není krémová a sýr nezačne bublat. Zamíchejte do těstovin a přidejte baby špenát.
Žádné komentáře:
Okomentovat