Social media

čtvrtek 20. srpna 2015

Mandlovo banánový chléb s kousky čokolády







Ingredience:
  • 1 cup bezlepkových ovesných vloček
  • 1 cup mandlové mouky
  • 1 cup rýžové mouky
  • 1 vejce
  • 3 zralé banány
  • 3 lžíce jogurtu
  • bio čokoládové dropsy
  • 1 lžička bio pečícího prášku bez fosfátů
  • skořice
  • špetka soli
  • 2 lžíce kokosového oleje
  • citronová kúra a šťáva
Postup:
  1. Předehřejte troubu na 160 stupňů, vyložte formu pečícím papírem nebo folií. Dejte stranou.
  2. Vločky, mandlovou mouku a rýžovou mouku smíchejte. Rozmačkejte banány ve velké míse a přidejte všechny ingredience, mouku nakonec. 
  3. Pečte 60 - 75 minut dokud není povrch nazlátlý. Chléb nechte vychladnout nejméně 2 hodiny. Servírujte s domácí jahodovo borůvkovou marmeládou.




Žádné komentáře:

Okomentovat