Ingredience:
- 1 cup dýňových semínek
- 1 cup natural mandlí
- 3 lžíce psyllium
- 2 lžíce chia semínek
- 1/2 cup lněného semínka
- 1 cup quinoa vloček
- 2 cups studené vody
- 1 cup slunečnicových semínek
- 1-2 lžičky himalájské soli
Postup:
- Mandle a 1/2 dýňových semínek rozmixujte ve food processoru. Přesuňte do velké mísy a smíchejte se zbytkem dýňových semínek, quinoa vločkami, slunečnicí, chia semínkem, psylliem a solí. Důkladně zamíchejte a přidejte vodu.
- Nejméně 1 hodinu nechte "těsto" odstát. Mezitím si předehřejte troubu na 180 stupňů.
- Pečte 50-60 minut nebo dokud chléb nemá hnědou kurku. Nechte dostatečně vychladnout, nejlépe přes noc.
NOTES: Pokud je směs příliš řídká, přidejte více psyllia nebo naopak.
Žádné komentáře:
Okomentovat