Social media

neděle 11. října 2015

Pomazánka z červené řepy s ředkvičkou a dýňovými semínky

Pomazánka z červené řepy plná antioxidantů, vitamínů a nenasycených mastných kyselin. Zinek posílí vaši imunitu a chrání před nachlazením.








Ingredience:

  • 2 červené řepy
  • 1 svazek ředkviček
  • nízktučný tvaroh
  • 1 lučina
  • nasekaná pažitka
  • himalájská sůl 
  • čerstvě mletý pepř
  • kozí sýr k servírování
Postup:
  1. Červenou řepu uvařte v osolené vodě nebo upečte zabalenou v alobalu v troubě. Nechte vychladit a oloupejte.
  2. Ve food processoru rozmixujte červenou řepu. V misce smíchejte tvaroh, lučinu, rozmixovanou řepu, nakrájenou ředkvičku a pažitku. Dochuťte solí a pepřem.
  3. Na nepřilnavé pánvi opečte nasucho hrst dýňových semínek. Pomazánku natřete na toasty a posypte kozím sýrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat